Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 


Betaling

U kunt uw online aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen met iDeal. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveilingsmethodes van uw eigen bank. U kunt iDeal gebruiken als u internetbankiert bij onder andere ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank.

 

Indien u geen gebruik kunt maken van iDeal dan kunt u er ook voor kiezen om het factuurbedrag zelf van te voren over te maken. Nadat uw bestelling is afgerond ontvangt u per e-mail de bevestiging en factuur. U dient het factuurbedrag o.v.v. het ordernummer binnen 5 werkdagen over te maken op rekeningnummer 1362.25.837 ter attentie van De Italiaanse Oase. Indien wij binnen 5 dagen geen betaling van u hebben ontvangen gaan wij er automatisch vanuit dat u afziet van uw bestelling en zal deze automatisch worden geannuleerd.

 

Binnenlandse en internationale klanten hebben ook de mogelijkheid om met Mastercard te betalen. De betaling vindt plaats via Mastercard Secure Code voor optimale beveiliging van uw bankgegevens.

 

Indien u dat wenst kunt u uw bestelling onder rembours bestellen. Bij deze betalingsmanier betaalt u het bedrag van uw bestelling, vermeerderd met de rembourskosten van € 19,95 contant aan de koerier of postbode bij aflevering van uw bestelling.

 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations