Eindelijk is het zover, de nieuwe webshop van De Italiaanse Oase is gelanceerd. Na lange tijd achter de schermen te hebben gewerkt aan een optimaal gebruiksvriendelijke webshop kunnen wij hem dan nu eindelijk lanceren.

    

Na maanden van hard werken kunnen we nu zeggen dat de nieuwe webshop op alle fronten gemoderniseerd en geoptimaliseerd is. Zo kunt u nu per product gemakkelijk achterhalen waar de plant oorspronkelijk vandaan kom, de beste standplaats, de potmaat, de totale hoogte en hoe u hem bijvoorbeeld in de winter moet verzorgen. Vanaf nu kunt u elk product uitlichten en bekijken dankzij een gemakkelijk zoomfunctie en krijgt u bij elke product relevante artikelen aangeboden waardoor u niet uren lang door de webshop hoeft te zoeken. Gemakkelijk,  gebruiksvriendelijk en duidelijk dat is voor De Italiaanse Oase het belangrijkste in onze webshop. Daarnaast kunt u vanaf nu gemakkelijk direct uw bestelling betalen via Ideal en dankzij een ingenieus systeem worden de bezorgkosten op basis van gewicht en afmeting direct berekend. Nadat u heeft betaald ontvangt u uw bestelling al binnen 2 tot 4 werkdagen in huis!

 

Naast de vernieuwde productweergave vindt u bij ons nu elke week speciale aanbiedingen terug op de webshop en zullen wij elke maand een nieuwsbrief uitbrengen. In deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten, plantweetjes en handige verzorgingstips voor bijvoorbeeld palmen.

 

Uiteraard blijft het mogelijk om op zaterdag naar onze kwekerij te komen.
U bent van februari tot en met september elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur van harte welkom.