Haal een exotische kuipplant in huis en creeër een beetje vakantiegevoel. Met exotische kuipplanten in huis creëer je een fantastisch vakantie of oranjerie gevoel. Prachtige bloemen en heerlijk geurende vruchten brengen felle kleuren in huis en helpen mee om door die donkere wintermaanden heen te komen. Haal dat voorjaars tuin-gevoel gewoon in huis dankzij het brede ‘winter-aanbod’ van De Italiaanse Oase.

 

Ook in de wintermaanden kunt u  bij de Italiaanse Oase leuke producten vinden voor in de woonkamer. Diverse palmen doen het erg goed in huis. Zoals bijvoorbeeld de Phoenix Canariensis , de Washingtonia Robusta en de oersterke Yucca Elephantipes. Ook als je een iets bijzonderdere palm zoekt voor in huis is dat ook mogelijk. De Ravanea Rivularis is een prachtige palm die ook nog eens gemakkelijk in onderhoud is.

 

Naast al deze palmen begint in de herst ook het Citrus-seizoen. Het seizoen voor Citrusplanten begint bij ons pas wanneer de bomen en planten vol zitten met kleurende

vruchten. Wanneer u bij ons online een citrusplant besteld bent u altijd verzekerd van een boom vol vruchten. Zo vindt u bij ons in de wintermaanden Sinaasappelbomen,  mandarijnbomen en citroenbomen in diverse maten. Alle Citrussoorten die u op onze webshop vindt zijn uitermate geschikt voor in huis en geven nog elk jaar eetbare vruchten ook!

 

Een andere populaire kamerplant waar het seizoen in de winter voor begint is de Strelitzia Reginae oftewel de paradijsvogelbloem. Vanaf December krijgen we weer grote aantallen Strelitzia met bloemen en knoppen binnen. Zowel de grote formaten als de kleinere vindt u terug in onze webshop. De Strelitzia is gemakkelijk in onderhoud en kan per jaar wel 10 bloemen geven!

 

Heeft u vragen over een bepaalde kamerplant of wilt u meer informatie over welke kamerplanten er geschikt zijn voor uw woonkamer neem dan even contact met ons op en wij helpen u graag verder!