Al vroeg in het voorjaar kregen wij een telefoontje van de firma Endemol of wij de aanplant konden voorzien voor een Italiaanse restaurant. Het programma 'Herrie in de Keuken' van topkok Herman den Blijker knapt in dit seizoen verliesdraaiende restaurants op en maakt hier weer winstgevende bedrijven van.

 

Wij kregen de vrijheid om zelf de beslissen welke bomen het beste in het restaurant zouden passen. Het einge verzoek was dat deze bomen wel een echte Italiaanse uitstraling hadden. Dezelfde week zijn wij nog richting Tilburg gereden om deze bomen te plaatsen en om Herman den Blijker te ontmoeten. Na de opnames zijn we uitgenodigd om aan een tweede aflevering mee te werken, een strandtent voorzien van tropische bomen. Zo kwamen wij in April én Mei ineens op tv bij de zender RTL 4.

 

De kwaliteit van onze bomen en planten was even hoog als altijd en één week na de opnames kregen wij een telefoontje van niemand minder dan Herman den Blijker zelf met de vraag of wij twee extra zware bonsai olijfbomen voor een restaurant konden leveren.