Eindelijk is het zover! Wij kunnen de deuren van onze kwekerij weer openen.
De afgelopen week was het al heerlijk voorjaarsweer met het hoogtepunt op maandag 24 februari. Temperaturen die dubbel zo hoog waren als normaal in dit seizoen brengen toch al wat voorjaars kriebels met zich mee. Daarom zijn wij ontzettend blij nu te kunnen melden dat wij aanstaande zaterdag 1 maart weer open gaan!

Wat kunt u van ons verwachten in 2014?

- Nieuwe series sierpotten!
In 2014 starten wij met een serie fantastische, trendy sierpotten genaamd 'Colour your Garden' die wij zelf zullen importeren. Omdat wij deze potten, net als onze bomen en planten, zelf uit het buitenland importeren kunnen wij ze voor een zeer scherpe prijs aanbieden. De 'Colour your Garden' potten zijn verkrijgbaar in een doorsnee van 60cm, 80cm en zelfs 100cm!

   
         
         
         
         
         

 - Grotere variatie aan olijfbomen
Ondanks dat wij altijd het grootste aanbod olijfbomen in onze kwekerij in Bleiswijk hebben staan merkten wij toch dat er alsnog weleens een afmeting ontbrak. Om ook deze mensen te kunnen helpen zullen wij ons aanbod dit jaar nog verder uitbreiden met een aantal tussenmaten zodat er in 2014 voor iedereen een perfecte olijfboom in onze kwekerij staat!

- Flower Power en Fruit Frenzy!
Uiteraard zal tijdens het voorjaar onze kwekerij bol staan van alle mediterrane bloeiers! Naast de Bougainvillea, de rode Lampenpoetser, Oleander, Kaapse Jasmijn en de Japanse Roos zal ook de immens populaire Polygala Myrtifolia oftewel de 'Vleugeltjesbloem' weer verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Ook de Polygala is dit jaar verkrijgbaar in 3 maten! Naast de normale stam van 100cm is er ook een boompje van 140cm en een grote struik verkrijgbaar (deze maten zullen pas halverwege maart beschikbaar zijn). Ook de fruitbomen zijn weer ruim op voorraad; naast de diverse maten vijgenbomen, druiven en citrusbomen krijgen wij dit jaar ook échte kiwibomen! De winterharde boompjes zullen in het eerste jaar alleen als boompje van 100cm verkrijgbaar zijn maar wanneer dit succesvol blijkt zullen we ons aanbod zeker uitbreiden.
 

   


- Palmbomen
Het assortiment winterharde en niet winterharde palmbomen zal net zo uitgebreid blijven als u van ons gewend bent. De winterharde palmen zoals Trachycarpus en Chamaerops, tropische palmen zoals de Bismarckia Nobilis en de Washingtonia Robusta en echte kamerpalmen zoals de Phoenix Canariensis en de Yucca Elephantipes zijn ook dit jaar weer een enorm veel maten beschikbaar. Uiteraard kopen wij alleen maar grote partijen in waardoor u kunt kiezen uit het grootste aanbod palmbomen van Nederland!

- Tuinontwerp en -aanleg
Als u altijd de gordijnen dicht houdt omdat u niet naar uw eigen tuin wilt kijken dan is het absoluut aan te raden om eens op zaterdag bij ons langs te komen! Naast een kwekerij vol bomen en planten kunnen wij u helpen met een tuinontwerp en zelfs met de aanleg van uw droom tuin! Onze specialiteit ligt uiteraard bij de Tropische en Mediterrane tuinen maar wij helpen u graag met het omtoveren van uw tuin in uw eigen smaak! kom gerust langs op zaterdagmiddag en vraag een van onze medewerkers voor meer informatie.
 

   


KORTOM 2014 WORDT EEN UITERMATE SFEERVOL, GROEN JAAR!