Nu het voorjaar dichterbij kruipt lopen de aanvragen en bestellingen ook bij ons weer binnen. Maar wat kan de Italiaanse Oase allemaal voor u betekenen?


   

Ons tuincentrum gaat weer open!
Omdat het voorjaar weer begint gaan de deuren van onze kwekerij ook weer open. Vanaf zaterdag 23 februari bent u weer elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur van harte welkom om de kwekerij met het grootste assortiment mediterrane bomen en planten van Nederland te bezoeken. Met een oppervlakte van 25.000m² kunt u hier gemakkelijk de hele middag rondwandelen zonder u te vervelen. U kunt de door u gewenste bomen en planten uit grote voorraad kiezen en meteen meenemen!

 

Bomen bezorgen
Beschikt u niet over een grote bus of aanhangwagen. Uiteraard kunnen wij alle uitgezochte bomen op afspraak bij u bezorgen. Ongeacht de afmeting van de door u uitgekozen boom wij kunnen hem op de gewenste plek plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de boom met grote sierpot en al in één keer in uw tuin te plaatsen.


Tuinaanleg
Nu het voorjaar dichterbij kruipt kunnen wij ook de tuin weer in! Wilt u uw tuin laten opknappen of compleet vernieuwen? De Italiaanse Oase kunt u hierbij helpen. Wij beschikken over een eigen tuinarchitect en hovenier.  Van A tot Z kunnen wij al het werk voor u uit uw handen nemen. Door constant overleg met u, onze klant, proberen wij uw droomtuin zo efficient mogelijk te verwezenlijken. Voor meer informatie over het aanleggen van tuinen vindt u onder het kopje ‘onze diensten’.

Bedrijfsaankleding
Wij krijgen ook de mogelijkheid om steeds meer bedrijven te voorzien van beplanting. Heeft u een restaurant, cafe of beachclub en bent u opzoek naar een professionele en ervaren leverancier van beplanting? Neem dan gerust contact met ons op via info@italiaanse-oase.nl. Wij leveren beplanting aan beachclubs en restaurants in o.a. Scheveningen, Bloemendaal, Delft en Rotterdam. Indien gewenst plaatsen wij de bomen in de vroege morgen zodat wanneer uw etablissement open gaat het terras er al aangekleed en groen uitziet!
   

Kortom; De Italiaanse Oase laat u vollop genieten van het voorjaar en de zomer!! 
Laat het voorjaar maar komen!