Vanwege ons grote voorraad mediterrane en tropische bomen zijn wij het bedrijf bij uitstek voor strandtenten en beachclubs om hun 'groene aankleding' te halen. Begin van het jaar kregen wij het verzoek van Zanzibar Beachclub uit Scheveningen om opzoek te gaan naar een unieke olijfboom. Een mega oude boom waarvan er geen enkele gelijkenis langs de Nederlandse kust te vinden is. Gezien de unieke locatie van Zanzibar Beachclub (recht tegenover het Khurhaus) was het belangrijk om een goede eyecatcher te vinden die de omgeving een nog luxere uitstraling gaf. 

 

Uiteraard ben je dan bij ons aan het goede adres en dezelfde dag nog hebben wij met verschillende kwekers in Spanje é n Italië contact opgenomen en verzocht hun mooiste en grootste bomen te fotograferen en op te sturen. Na twee dagen hadden wij een compleet overzicht van de beste bomen uit de Mediterranee en een dag later was Zanzibar Beachclub er al uit. In minder dan een week was er een enorme olijfboom onderweg naar Nederland.

 

De uiteindelijke olijfboom is meer dan 250 jaar oud heeft een stamomtrek van 250cm en woog meer dan 1000 kg!!
Het gevaarte was bijna 2,5 meter hoog en moest met een speciale vrachtwagen het strand op getilt worden.


Maar zoals altijd mag het eind resultaat er wezen....

   
         
   

 

Ook opzoek naar de perfecte groene aankleding voor uw restaurant, hotel of beachclub? Neem dan even contact met ons op via info@italiaanse-oase.nl en wij helpen u graag verder!