Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Bougainvillea glabra 'Sanderiana'

De prachtige Bougainvillea vindt zijn oorsprong in zuid Amerika. Hier komt deze voor in landen als Brazilië, Argentinië en Peru. De Bougainvillea is een houtachtige, doorndragende klimmer die tussen 1 en 12 meter groot kan worden. Wanneer de Bougainvillea voldoende water krijgt is deze groenblijvend. De bloem van de Bougainvillea is miniscuul en wit, maar wat deze plant bijzonder maakt is het schutblad van de bloem. Deze komt in een enorme variëteit van kleuren voor zoals roze, wit, rood, magenta, geel en oranje. Door veelvuldig kruizen en het wereldwijd verspreiden van de Bougainvillea bestaan er ondertussen meer dan 300 soorten. Elk soort heeft een specifieke groeiwijze en kleur. Waar in Zuid-Europa de Bougainvillea in het wild groeit en als prachtige tuinplant gehouden kan worden dient deze in Noord-Europa altijd in pot gehouden te worden. Deze plant veranderd elke tuin in een mediterrane oase dankzij zijn unieke groei en kleur. De Bougainvillea leent zicht ook uitstekend voor hanging-baskets.

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations