Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Gaura Lindheimeri

Gaura Lindheimeri wordt ook wel prachtkaars genoemd en is een sierlijke, luchtige plant die bloeit met massa’s roze of witte bloemen in lange aren. Van oorsprong komt de plant uit het grensgebied van Mexico en Californië. Tevens is Gaura lindheimeri een zeer langbloeiend plant. Hij bloeit onafgebroken van juni tot november. De plant leent zich uitstekend om snel gaten op te vullen tussen andere vaste planten maar hij kan net zo goed als kuipplant het terras of balkon sieren. De plant kan tot wel een meter hoog worden. De Gaura heeft een zonnige en niet al te natte standplaats nodig. Dit kan zowel op het terras als in de volle grond. Twee maal per jaar bijmesten met geconcentreerde plantvoeding. De Gaura is vorstgevoelig en winterhard tot -5 graden Celcius en laat in de winter zijn bladeren los en kan dan het beste terug geknipt worden tot 20cm boven de grond. Het van belang dat de plant vanaf september droger komen te staan. Zorg bij strenge vorst voor vorstbescherming.

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations