Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Laurus Nobilis 'Laurier'

Laurus Nobilis is de Latijnse naam voor de echte Laurier. De Laurus Nobilis komt oorspronkelijk uit het oostelijke gedeelte van het Middellandse Zeegbied. In lande als Turkije en Griekenland groeit deze laurier volop. In de geschiedenis stond de Laurier voor overwinning en trost. Iedereen kent wel de beelden uit de tijd van het Romeinse Rijk waar Ceasar en diverse helden worden afgebeeld met lauwerkransen. In de Nederlandse tuin is deze echte Laurier minder bekend. De naam laurier wordt in Nederland vaak ten onrechte gebruikt bij de Prunus lauroseracus (laurierkers). De Laurus nobilis wordt in Nederland vooral verkocht als kleine heester of als vormboom. De plant kan tegen zilte wind en is dus bijzonder geschikt voor tuinen langs de kust. Geef de Laurus Nobilis een plaats in de zon of halfschaduw maar let wel op langdurige vorst. De bladeren zullen tijdens een te lange vorstperiode bevriezen. In een warme zomer zal de Laurus Nobilis bloeien met crème witte stervormige bloemetjes.  

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations