Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Loropetalum Chinensis

Loropetalum chinensis komt van nature voor in China, Japan en in India en staat in Nederland ook wel bekend als de Heksenstruik. Het is een vrij onbekende heester maar met zijn prachtige decoratieve bladeren en zijn mooie bloemen is het echt een aanwinst in uw tuin. De loropetalum heeft mooi donker rood blad en in het vroege voorjaar geeft deze struik mooie roze/rode bloemen. De bloemen lijken sterk op die van de Hamamelis ze komen dan ook uit de zelfde familie en verschijnen net als bij de toverhazelaar in het vroege voorjaar. Ook kunnen ze in de zomer nog goed bloeien. Ze geuren heerlijk zoet maar niet overdreven sterk. De Loropetalum is een groenblijvende plant, die ongeveer 1 meter hoog kan worden. De beste plek is in de zon of halfschaduw. De plant is redelijk winterhard tot -10° C Bij strenge vorst kunt u de plant het beste beschut zetten. Deze plant kan goed gesnoeid worden. De hoofd bloei van de Loropetalum is in Maart /April maar hij bloeit ook van mei tot september met prachtige roze bloemen.

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations