Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Mandevilla Rio 'Dipladenia'

De Mandevilla Rio heette voorheen Dipladenia, een naam die bekender is in Nederland. Deze exotische klimplant vindt zijn oorsprong in zuid-Amerika, de Serra dos Orgaos, een gebied boven Rio de Janeiro. Deze streek staat bekend door de vele exotische klimplanten. De Mandevilla is al sinds halverwege de 18de eeuw in cultuur en is toentertijd vernoemd naar de Engelse diplomaat en botanicus Henry Mandeville. In zijn tijd heette de plant ook al Dipladenia. Er bestaan veel soorten van deze snel groeiende, houtachtige klimplanten. Kenmerkend voor alle soorten van Mandevilla is, dat ze op grote hoogte, op schaduwrijke plekken groeien. De Mandevilla is absoluut niet winterhard. U kunt de Mandevilla het hele jaar door in de serre of kas houden. Deze plant is uitermate geschikt voor kuipplant op terras en balkon. Een heel dankbare plant die het hele voorjaar, zomer en herfst constant blijft bloeien. Van deze plant krijgt u nooit spijt dankzij zijn vele bloemen en lange bloeiperiode. U vindt bij De Italiaanse Oase de Mandevilla Rio in drie verschillende kleuren, wit, roze en rood.  

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations