Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Nerium Oleander

Nerium oleander is de volledige naam van de altijd populaire oleander. De oleander is inheems in de landen rond de Middellandse Zee. Hier groeien deze struiken tot wel vijf meter hoog maar wanneer ze in een pot gehouden worden zullen deze oleanders niet hoger worden dan 2 meter. De struiken groeien van oorsprong vooral in de buurt van water en krijgen in de natuur enkel roze bloemen. Tegenwoordig zijn er door het vele kweken diverse kleuren en soorten oleander verkrijgbaar. Er zijn soorten met roze, rozerode, rode, witte en geelachtige bloemen, zowel enkel- als dubbelbloemig. De plant is een typische kuipplant, geschikt als solitair op terras of balkon. Een oleander bloeit lang: vanaf het begin van de zomer tot laat in het najaar. Belangrijk is om te weten dat oleanders absoluut geen kamerplanten zijn. In huis zullen de bloemknoppen al snel afvallen en de plant zal ziek worden vanwege te droge lucht en te weinig licht.

  nerium
     

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations