Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Rhaphiolepis Indica 'Indische Meidoorn'

De Rhaphiolepis Indica wordt in Nederland ook de Indische Meidoorn, of de roze Haagdoorn genoemd. Deze winterharde, groenblijvende plant komt van origine uit zuid-oost Azië, voornamelijk zuid-Japan, zuidelijk China en Vietnam. De Rhaphiolepis groeit hier als als grote struik of kleine boom en kan in het wild tot zo’n 3 meter hoog worden. De Rhaphiolepis Indica krijgt in het late voorjaar prachtige, roze bloemen die in clusters rond de struik of boom groeien. De Meidoorn bloeit tot juli. Hierna verliest hij zijn bloemen en maken deze plaats voor donkere bessen. Deze bessen zijn bijzonder hard maar worden niet gegeten door vogels. In Azië worden deze bessen gebruikt om jam van te maken. De Rhaphiolepis Inidica heeft een wilde groei en is een wat als struik meer open als de Umbellata. Deze struik is erg populair in de bonsai-cultuur vanwege zijn sprekende houtachtige stam en omdat hij zich gemakkelijk laat leiden en snoeien. De Rhaphiolepis is met zijn donkere blad en licht-roze bloemen een absoluut sierraad in de tuin.  
     

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations