Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Actinidia Chinensis - Kiwi

De Actinidia chinensis oftwel de kiwi, vindt zijn oorsprong in China. In het begin van de twintigste eeuw werden er zaden naar Nieuw-zeeland gehaald. Toen het een hier belangrijk export product werd is de plant vernoemd naar de bekende loopvogel, de Kiwi. Deze zelfbestuivende kiwi groeit als een slingerende klimplant. De vruchten zijn kleiner dan de gewone kiwi en worden geoogst in november. De Kiwi heeft een warme en zonnige standplaats nodig. Dit kan zowel in de volle grond als in een pot op het terras. Zorg altijd voor goede drainage. Deze snelle groeier kan het beste groeien tegen een rek of pergola. In het voorjaar en zomer regelmatig water geven om te voorkomen dat de aarde uitdroogt. Twee maal per jaar bijmesten met geconcentreerde plantvoeding. Snoeien kan het beste in december of januari. De Kiwiplant is winterhard tot -12°. Zorg dat de plant op een plaats staat met weinig wind. Daarnaast is het van belang dat de plant vanaf september droger komen te staan. Zorg bij aanhoudende vorst voor vorstbescherming.

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations