Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Citrus Calamondin 'Kamer-sinaasappel'

De Citrus Calamondin of Citrus Mitis wordt in Nederland de bittere kamer-sinaasappel genoemd en komt zoals alle andere Citrus soorten oorspronkelijk uit Azië.  (Vandaar de verbastering van sinaasappel van China’s appel) De oudste, nog levende citrusboom staat in Versailles en deze schijnt er sinds 1421 te staan. De Citrus Calamondin of Mitis lijkt een kruising tussen de Mandarijn en de Citrus Kumquat. Deze citrusboom krijgt kleine ronde, oranje vruchten die maximaal 4 cm doorsnee worden.  De schil van de vrucht smaakt zoet maar het vruchtvlees is zuur. De Calamondin kan als handfruit gegeten worden maar wordt vaker verwerkt in diverse gerechten en likeuren. Deze heerlijk geurende plant kan prima dienst doen als kamerplant. Kan tegelijkertijd bloem, beginnende vruchten en volgroeide vruchten dragen.  

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations