Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Punica Granatum 'Granaatappel'

De Punica Granatum oftewel de Granaatappel vindt zijn oorsprong in Perzië en wordt tegenwoordig veelal gekweekt rondom de Middellandse Zee maar ook in Latijns Amerika en Azië. De vrucht van de granaatappel heeft een diep rode kleur en wordt zo’n 8 tot 12cm in diameter. De Punica Granatum dankt zijn naam aan deze vruchten die gevuld zijn met 200 tot 800 kleine ronde korrels, zijn zaden. Het Latijn voor korrel is granum. Van de vrucht wordt ook grenadine (siroop) gemaakt. De schil van de vrucht is niet eetbaar maar het vruchtvlees is heerlijk zoet. Voornamelijk het blad van deze prachtige boom heeft een sierwaarde voor de tuin. De Punica heeft kleine groene bladeren die afhankelijk van het seizoen een rode of gele gloed hebben. In de winter laat de granaatappel zijn blad vallen en blijft de karakteristieke stam over. Heel vroeg in het voorjaar zal de boom weer uitlopen en krijgt hij prachtige rode bloemen, die vervolgens doorgroeien in de grote ronde vruchten.  

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations