Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Vitis Vinifera 'Druif'

De Vitis Vinifera is een winterharde druivensoort die voornamelijk in Europa wordt gekweekt. De Vitis Vinifera wordt ook wel de gewone druif genoemd en heeft verschillende rassen zowel blauwe als witte soorten. Hoewel de Vitis Vinifera normaliter in een zomerklimaat groeit verdragen ze het Nederlands klimaat heel goed. Tegenwoordig wordt deze druif over heel de wereld gekweekt tot aan Azië en Amerika aan toe. Het fruit van deze druif wordt voornamelijk gebruikt voor consumptie (tafeldruiven) maar lenen zich ook uitstekend voor het maken van wijn (wijndruiven). De druif komt al duizenden jaren voor in de geschiedenis van de mensheid. In de 3e en 4e eeuw verspreiden de Romeinen de teelt van druiven over het gehele Romeinse Rijk en tussen de 5e en 10e eeuw was het voor de religieuze taak van de monniken in de grote kloosters van Frankrijk. Het kweken van druiven in het Midden Oosten beleefde in de 7e eeuw zijn hoogte punt waarna het door het uitbreiden van de Islam afnam. Pas in de 17e eeuw bij het koloniseren van de nieuwe wereld verspreiden de diverse Europese landen de druif over de rest van de wereld. Van Noord én Zuid Amerika tot Afrika en zelfs het verre Australië.  

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations