Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 

Brahea Armata

De Brahea Armata is een prachtige palm met sterk, blauw-grijs blad en vindt zijn oorsprong in Mexico en Californië. In Nederland noemen we de Brahea Armata ook wel Blauwe Hesperpalm of Mexicaanse Blauwe Palm. De Brahea Armata is een trage groeier, wat de grotere exemplaren weer erg bijzonder maakt. De Brahea Armata kan in de natuur zo’n 15 meter hoog worden! Echter zal deze palm in het noord-Europese klimaat minder snel groeien en tevens minder hoog worden. Het beste is de Brahea Armata als potplant te gebruiken zodat hij bij extreme vorst binnen gezet kan worden. Desondanks kan de Brahea Armata -10°C overleven. Met wat bescherming van een thermo-plantenhoes kunnen deze palmen zelfs onze winters overleven. Een zeer exclusieve palm die prima in elke moderne of mediterrane tuin past.    

Er zijn geen producten aanwezig.
 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations