Italiaanse Oase - Olijfboom en Palmboom
oase
oase
Inloggen Contact
oase
Naar winkelwagen
Subtotaal: € 0,00
oase
Inhoud bekijken Afrekenen

 

 

oase
oase World Of oase oase
oase
 


Retourneren

De Italiaanse Oase hoopt natuurlijk dat u tevreden bent met uw ontvangen bestelling. Indien u niet tevreden bent met het artikel dat u heeft ontvangen dan kunt u deze binnen 7 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Retourneren kan alleen als het artikel onbeschadigd is. Indien mogelijk graag met het verpakking- en beschermingsmateriaal waarmee het artikel is verstuurd. Houdt u er rekening mee dat de kosten en het risico van de retourzendingen voor eigen rekening zijn. Binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het door u betaalde bedrag aan u teruggestort.

 

Indien u een artikel wilt retourneren verzoeken wij u eerst contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@italiaanse-oase.nl onder vermelding van het artikel nummer en factuur nummer. U kunt na contact met onze klantenservice de artikelen retour sturen naar:

 

Wij raden u aan artikelen alleen retour te zenden via het postkantoor of een DHL of PostNL servicepunt. U ontvangt dan een verzendbewijs waarmee de zending getraceerd kan worden.

 

Is uw bestelling gebroken of beschadigd aangekomen? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via ons contact formulier of via klantenservice@italiaanse-oase.nl . Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met uw opnemen om de volgende stappen te bespreken. 
 
oase
Gratis Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief met tips, acties en echte vakinformatie uit ons groene hart. Wij waarborgen uw privacy en uw e-mailadres wordt veilig bewaard.
 
 
 
oase
oase
Social Media
Volg ons op Facebook en Twitter en wij houden u op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en leuke prijsacties.
 
Wordt vrienden van World Of oase op Facebook Volg World Of oase op Twitter Nieuws en productupdates via RSS ontvangen +1 Stem op ons in Google email de Italiaanse Oase
 
oase
oase
Openingstijden
Dit jaar zijn wij niet meer geopend voor particuliere verkoop.
 
Contact
info@italiaanse-oase.nl
 
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW Kamer van Koophandel 24442557 | © 2009-2012 Webdesign en realisatie: Art of Creations